parni valjak - sve jos mirise na nju

Poslao: N3ssaya | Komentara: 14 | Glasova: 6 | Ocjena: 3.17

Snimi fajl: parni valjak - sve jos mirise na nju.gp4

neophodno :: TuxGuitar »» http://www.tuxguitar.pw/ || Guitar Pro »» http://www.guitar-pro.com
 Komentari:
Poslao :: N3ssaya
Ovo je samo kolaboracija akustične solaže, električne solaže i ostatka pjesme koji su stavili neki drugi članovi..
Poslao :: AleX
samo shto nisi ubacio akustichnu solazu... :) a i napisah ti da u el. solazi treba sve staze da se iskopiraju, ispada u nekim tonovima ovako... nema veze... :) u principu to je to... XD
Poslao :: slavisa_covic_cova
A čovječe kolko ti ovo dugo radiš pa ovako ispane..........svaka tebi čast
Poslao :: Gost
prejako ti je ovo..svaka cast...
evo nam Chova materijala za sledeci put kad budemo svriali..cijela pjema.ko narucena dosla.. :))
Poslao :: keko13
Izgleda da si se stvarno namučio kopirajući tuđe radove... I još si toliki đubar da Alexov rad, koji si ukomponirao u svoj, ocijeniš s 4 i kažeš da je moglo bolje!? Zašto ti onda nisi ispravio njegov solo ako je moglo bolje??

Uz to, nije dovoljno 6 GP radova iste pjesme, nego ih treba još. Nisi se potrudio ni one bilješke maknuti, u F5 napisati čije si radove prekopirao, samo sirovi copy/paste.

Pa evo ti ocjena za tvoj "trud".
Poslao :: N3ssaya
Hmm.. Zahvaljujem na takvom napadu. A sad bih te uputio na prvi komentar koji sam stavio, u kojem sam naveo da je ovo samo kolaboracija drugih radova..
Poslao :: keko13
Znači ako priznaš da si kopirao tuđe radove, onda je ok da ih okačiš??

Nemoj moju kritiku shvatiti osobno, sve je to samo na razini rada. Jednostavno ne volim kad se kače kopije.

Ajde, ti si bio barem toliko fer da priznaš da si kopirao, ali to nije opravdanje za "spajanje" tuđih radova u svoj rad.
Poslao :: Gost_Nemanja
Pusti čovjeka , netko ne zna sklopiti sve to u cjelinu i zašto kao prvo ljudi stavljaju komadiće pjesme.... nema smisla izvlačiti se sada kada je čovjek napisao da je to skup tuđih radova. Napao si ga odmah bez čitanja ičega. Nemoj biti takva stoka.... eto ja sam sada ljut na tebe,a nisi mene ni napao. Iz ovoga se može zaključiti da si ti čista pederčina i da te čovjek lijepo i podnosi. Pederčino
Poslao :: keko13
@ Nemanja - pošto si tako hrabar da vrijeđaš, budi toliko hrabar pa se ulogiraj, a ne da preko "Gosta" vrijeđaš druge izigravajući meštra, a zapravo si nepodojeni krelac.

Ispričavam se ako sam ikoga uvrijedio svojom prijašnjom kritikom, ali čovjek treba znati primati kritike. Cilj mi nije bio napasti autora, samo obznaniti da je ovaj rad apsolutno nepotreban. Uostalom, evo citata s početne stranice o tome koji su radovi dozvoljeni:
"vlastite transkripcije pjesama etabliranih normalnih ex-yu izvođača"

A sljedeći put se prijavi pa vrijeđaj i budi muško pa preuzmi odgovornost za svoje radnje, a ne da preko "Gosta" kao zadnja pička vrijeđaš!
Poslao :: AleX
meni lično ne smeta što je spojio radove, al' mogao je i to da uradi kako valja (fali akustični solo OPET). što se tiče stavljanja delova pesme, neko je uradio celu, koja dobro zvuči, ali bez soloa... zašto bi' ja radio opet celu pesmu, samo da bi ubacio solo??? zato se rade delovi, a ne da imamo (kao sada) 6 različitih verzija pesme... i to nijedna nije cela ni potpuno tačna... ko ne zna da iskopira 4 trake u pesmu ne treba da ima ni GP ni gitaru...
Poslao :: N3ssaya
Ja sam bio ubijeđen da sam stavio akustični solo.. ;D
Poslao :: Gost_Nemanja
Faco kako da se ulogiram kada ni nemam račun haha... ja ne izigravam meštra nego to ti radiš. Kenjaš liku što je stavio najbolji rad (da preuzet od tuđih komadića,ali nema veze) da se još samo malo potrudio i napravio do kraja bilo bi savršeno. Takvi kao ti koji ne znaju barem malo pohvaliti što je barem nešto napravi odvraćaju ljude da ikada otavljaju svoje radove. Krele! pozdrav!
Poslao :: Nikola
Treba zabraniti gostima da komentarisu, neka gledaju i to je to.
Poslao :: R.J.Rays
Ja sam neshto slichno uradio, tj bila je pesma Kosovski bozuri (YU grupa) ali sam u F5 naveo da sam uzeo uvod od tog i tog lika koji sam malo tvikovao nishta drugo, ali ne dodati nishta svoje, tj ne doprineti na nekom intelektualnom nivou datom radu vec samo copy paste shvatam kao kradju tudje intelektualne imovine. >.<
Poslao: N3ssaya | Komentara: 14 | Glasova: 6 | Ocjena: 3.17