ekv - zajedno,intro

Poslao: Crnogorac | Komentara: 13 | Glasova: 2 | Ocjena: 5

Snimi fajl: ekv - zajedno,intro.gp4

neophodno :: TuxGuitar »» http://www.tuxguitar.pw/ || Guitar Pro »» http://www.guitar-pro.com
 Komentari:
Poslao :: reuf
Evo covjek skin'o stvar i ok je .. al' vjerovatno nije znao da vec ima u arhivi... JEBIGA : ja kad sam predlag'o da se napravi search funkcija za gp-radove jer je malo nepregledno i da ne dolazi do ovog - reakcije su bile, ma jok ..koji ce kur.. .
Mog'o je tip skinut' nesto drugo da je znao...no dobro, jos uvijek mislim da bi bilo veoma korisno i da nije neki pos'o - eto toliko od mene - pozdrav
Poslao :: marioo
Naruci, ... treba neko to i da napravi covjece. Cekaj update.
Poslao :: Boyan
Pohvale za zemljaka. slicno sam i ja prosao za Aleksandru Radovic, Rezaka i D mol - intro, jer nisam znao da jeimalo u arhivi. Bar sam Rezaka, kolko, tolko drugacije skinuo...
Poslao :: Crnogorac
Ali,ljudi,fora je u tome sto sam ja vec probao da otvorim ovaj i jos neke slicne radove iz arhive,ali mi nije uspjelo jer moram da azuriram GP4.Postoji li neko rjesenje,osim da nabavim original GP4?
Poslao :: SPACE_Geronimo
Cova, to znaci da ti je prestar GP. Znaci, treba to novija verzija, ja imam 4.0.7. i sve fercera, do sad se niej pojavio rad na stranici koji nisam mogao otvoriti sa njim.
Poslao :: paparaco
Da, i slobodno mozes skinuti legalnu DEMO verziju programa sa zvanicnog sajta, i neces imati problema sa otvaranjem fajlova.
Poslao :: RodjenLos
provjeri GP forum, ovde na stranici.
To ce te uputiti u 4.0.x ver. problem. Ukratko treba ti GP verzija 4.0.6 ili novija.
Poslao :: Crnogorac

Hvala na sugestijama,probacu da napravim neke manje poznate pjesme Ekatarine Velike,ili,pak,neke kojih nema u arhivi,kako bi rad bio autentican.
Poslao :: Gost_gost
radje odlican... to stari...
moze li ko da skine "nazad u veliki prljavi grad" od corbe
Poslao :: Crnogorac
Jos jedna stvar,koju sam malo kasnije uvidio:malo je nezgodno svirati ovaj solo od 17.polja,posebno ako imate akusticnu gitaru,zbog kutije,zato je bolje da ga prevedete na druge zice(recimo,17.polje 2 zice je isto kao i 12.polje prve,itd.).Ali ne preko automatskog pozicioniranja,jer ce onda doci do nekih nemogucnosti(slide down sa 2 zice na prvu,itd.).Ovako jos i bolje zvuci na akusticnoj,a na elektricnoj je,pretpostavljam bolja ova prva solucija.Eto toliko.
Poslao :: Johnny
Skoro sam siguran da Milan to svira od 17. praga, zato sto se to E cuje i dok svira G ton na 15. pragu.
Poslao :: Crnogorac
Pa da,sigurno on tako svira na elektricnoj,mada sam ja i gledao spot za tu pjesmu,ali se bas nesto ne sjecam kako on to svira,nije ni bitno.Na akusticnoj je malo nezgodno zbog kutije,ali,eto,ne zvuci lose.
Poslao :: Nazgul
e debilu jedan sram te bilo
Poslao: Crnogorac | Komentara: 13 | Glasova: 2 | Ocjena: 5